Лого
Deckingbg Sitemap
Начало Декинг Галерия Омасляване F.A.Q. Референции Контакти  
 
 

Най често задаваните въпроси

• Какво представлява екстериорния паркет?

Дек – Декинг - представлява масивна подова настилка, предимно от екзотични видове дървесина, който се използва за покритие на тераси, веранди, градини, открити площадки около басейни, в бани, СПА центрове, крайбрежни алеи, външни барове и други. Deck или decking, наричан още градинска настилка, екстериорен паркет е изграден от различни видове тикови дървесини от Африка, Азия, Северна и Южна Америка.

Основните показатели на външната подова настилка са: трайност, твърдост, износоустойчивост, устойчивост на влага, топлинни, звукоизолационни коефициенти, равнинност, цвят и др. Те са естествената връзка на екстериора с природата.

 
 

• Какво предлагате като асортимент?

Асортимента от Декинги за екстериорни настилки които предлагаме е доста голям. Предлагаме следните дървесни видове, повечето от тях ги предлагаме в различни размери според вкуса и изискванията на клиентите.

 
 

• Сред топ продуктите, които предлагате, са бамбук Декинг и Бангерай Декинг? Какви са техните предимства?

Най новият продукт на нашия пазар е бамбук Декинг. Поради своята структура и специфика на производство той е изключително здрав и издръжлив на атмосферни влияния и устойчив на натоварване и експлоатация, много е подходящ за места със силно натоварване като обществени басейни СПА центрове ...

Другия атрактивен продукт това е Бангерай Декинг който в момента се предлага за 63лв./м2 което е много атрактивно предложение.

 

• Как стои въпросът с монтажа на Декинг? От ваши специалисти ли се извършва или клиентът сам трябва да се погрижи за това?

Най добрия вариант за монтажа е да бъде изпълнен от наши специалисти запознати със спецификата на дървесините и най добрите технологии за изпълнение. Предлагаме консултации и предварителни огледи.

 

• Каква е технологията за монтаж на Декинг?

Предназначен предимно за външна употреба, декинга се изгражда върху основа от дървена скара, способна да издържи голям товар. Скарата се изработва от същият материал за да имат еднаква обемна деформация и трайност във времето. Декинг се захваща посредством винтове или се кове. След което се омаслява със специални масла предназначени за външна употреба.

 

• Каква поддръжка изискват тези настилки във времето и предлагате ли такава услуга?

За почистване на Дека се използва специален сапун за омаслени подове. А веднъж годишно преди началото на сезона се омаслява еднократно с масло което го предпазва и му придава свеж вид. На нашите клиенти предлагаме гаранционна и извън гаранционна поддръжка.

 

• Предлагате ли и други услуги на клиентите? Какви са те?

За цялостното решение на Екстериора ние предлагаме и допълнителни услуги по изработка на пейки, беседки, цветарници, стъпала, детски кът...

 

• Транспортът безплатен ли е или се плаща отделно?

Транспорта на всички закупени от нас продукти е безплатен.

 

• Сроковете на доставка и монтаж в какъв диапазон се движат?

Сроковете за доставка и монтаж са според натовареността на периода и се движат в диапазона от няколко дни до една седмица.

 

• Имат ли продуктите и услугите гаранционни условия?

Всички продукти и изделия имат гаранция съгласно ЗУТ и ЗЗППТ.

 
 

Новини

01.05.2010
 
От днес,

5% отстъпка

За количества над 50 квадрата от всички налични декинги.

отстъпката важи до 30.06.2010г. или до изчерпване на количествата
 
научете повече
 
01.05.2010
 

30% ОТСТЪПКА


От цената на монтажа

отстъпката важи до 30.06.2010г.
 
научете повече
 

Топ продукти

 
 
 
 
deckingparket.com figuralenparket.com
"СД-Инженеринг" ЕООД © 2014